De expositie ‘met een knipoog naar vroeger’ startte op 5 maart in het gemeentehuis in Epe. Een schitterende locatie waar 32 foto-objecten te zien waren aan de wand en in een vitrine. Tijdens de start was de corona pandemie al bedreigend: we mochten geen handen meer schudden. Een week later was het gemeentehuis dicht. De expositie was na vier openingsdagen voorgoed beëindigd. De gemeente Epe besloot tot een verbouwing van het gemeentehuis. Voorlopig is deze expositie dus de laatste geweest op één van de mooiste plekken in de regio.

 

Meer info op de pagina van ‘De ring’

Deze expositie moest helaas al na vijf openingsdagen gesloten worden, in verband met de uitbraak van het coronavirus. Het gemeentehuis ging op slot en de expositie werd niet meer geopend. Er zijn in totaal 30 bezoekers geweest, de expositie eindigde met de uitruiming op 18 augustus. Toch nog enkele lovende reacties opgetekend in het gastenboek. Hartelijk dank daarvoor!
Het gemeentehuis bleef  gesloten, want vanaf september 2020 startte een grote verbouwing. Het is daarom zeer onzeker of er nog nieuwe exposities georganiseerd worden in ‘De Ring’.