Omschrijving

De kunstroute op Goeree-Overflakkee staat bekend als een evenement voor kunstkenners en liefhebbers. De organisatoren streven naar een kwalitatief hoogwaardig kunstevenement.
Dit jaar doen er 120 kunstenaars uit heel Nederland mee op 31 locaties. Mooie reden om een korte fietsvakantie te boeken op dit prachtige eiland.

Mijn werk is te zien in het gebouw ‘De Menheerse Werf‘ in Middelharnis. Dit is een schitterende plek: de voormalige scheepstimmerwerf van Middelharnis, opgericht in 1750. Het terrein en het gebouw zijn vrijwel intact gebleven. Sinds 2019 is hier een historische scheepswerf, met horeca.
Het gaat bij deze expositie voornamelijk om wat ouder werk, dat bijzonder aantrekkelijk geprijsd is, maar er zijn ook enkele nieuwe werken.
Ook is hier voor het eerst sinds de IJsselbiënnale vorig jaar de serie ‘cadeaubomen’ te koop (bekijk de hele serie via deze link).
Dit zijn kleine foto-objecten; foto’s van bomen in het Nederlandse landschap, gevat in kleine bladvormen. Elk object is uniek, er is maar 1 exemplaar van. Bovendien hoort bij elk object een tekstblad met een persoonlijke beschrijving van de plek waar de foto genomen is. Elk object is genummerd en geplaatst in een mooie cadeaubox.

Meer info
https://www.kunstkijk.com/
Goeree-Overflakkee-Nieuws

 

Datum Tijd Locatie
26-05-2022 - 29-05-2022 12:00 am