De energy folly was  in Norg te zien tijdens Folly Art Norg 2022 en in oktober 2022 in Winterswijk in het kader van de kunstroute Kunstreis(e)Vanaf 31 maart staat de energy folly op het buitenterrein van het museum Energeticon in Aachen.
De folly is een eenvoudig huis van ca. 3 x 3 meter, met uitlaatpijpen als muren, een dak van zonnepanelen en gaskookplaten als ramen. De windmolen is symbolisch voor duurzame energie. De folly is mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van Kwik-fit Nederland. In de folly kunnen bezoekers hun mening over de energiecrisis typen op een blad papier in de typemachine.
Initiatiefnemer Rob Chevallier over de Energy folly:
‘De energy folly’ gaat over de huidige energiecrisis. En over de manier waarop wij als gebruikers met energie omgaan. De vraag is hoe we in onze toenemende energiebehoefte kunnen voorzien. Wat is de oplossing?  Ik denk zelf aan twee oplossingen. Naast het investeren in innovatieve, duurzame technieken is het net zo belangrijk te wijzen op een verantwoord energiegebruik. Veel dingen kunnen best een beetje minder. Maar wat dan? Uw mening telt!”- Bekijk hier een korte video over de energy folly in Winterswijk
– Lees hier alle reacties vanuit de energy folly.
Artikel in De Gelderlander over de energy folly & Kunstreis(e)
De energy folly in Aachen

of kijk op facebook pagina energyfolly
of linked in: #energyfolly